El filial de la Cala guanya a la Cava i s’assegura la 3a plaça

Comparteix

L’equip filial de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar, que milita a la 4a Catalana, va aconseguir dissabte un valuós triomf al camp de la Cava B, que li assegura la 3a posició final.

Els de l’Ametlla de Mar van començar encaixant un gol del filial Cavero al minut 17. A poc a poc es van anar refent i al minut 38, Jordi Callau establia l’empat a 1 gol. El partit no va ser dels millors de l’equip calero aquesta temporada, però va ser suficient per emportar-se la victòria després del segon gol de Callau al minut 77.

Xavi Subirats, entrenador del filial, considera que el millor del partit va ser el resultat.

Amb aquesta ja són tres victòries consecutives del filial de la Cala i amb 9 punts s’han assegurat la tercera posició final a la classificació. Ara, l’al·licient de l’última jornada serà poder superar al Jesús Catalònia a la segona posició, a un sol punt de diferència.

Perquè es produeixi aquesta circumstància, el Jesús Catatonia B no hauria de guanyar dissabte a l’Olímpic Mora d’Ebre i els caleros han de superar diumenge a l’Ebre Escola B aquí a casa.

Cal recordar que a causa de la pandèmia i a l’autorització tardana de les competicions, la lliga d’aquest any es juga a una sola volta.

Comparteix