L’Institut Candelera obre el període de preinscripcions pel Batxillerat i pel Cicle Formatiu d’Administració que arriba amb novetats

Comparteix

El curs vinent, el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Gestió Administrativa oferirà continguts en Promoció Turística.

Aquest dimarts, s’ha iniciat el període de preinscripció pel curs 2021-22 dels ensenyaments postobligatoris. Fins al dilluns 17 de maig es presenten, telemàticament, les sol·licituds de preinscripció a batxillerat i a cicles de grau mitjà de formació professional. Enguany, l’oferta de l’Institut Candelera incorpora una novetat.

L’Institut Candelera ha decidit ampliar el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, afegint continguts de Promoció Turística, amb l’objectiu d’impulsar el cicle i adaptar-se a la realitat socioeconòmica del municipi.

El Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i Promoció Turística va destinat als alumnes que finalitzen l’ESO. Dos anys de formació que permeten a l’alumnat accedir al món laboral o bé, seguir formant-se accedint a altres cicles de grau superior. El director Benjamí Torné, apunta que el cicle incorpora assignatures de turisme i de francès.

A banda, des del 2019, l’Institut també ofereix el programa de formació i inserció laboral (PFI)  d’obra interior i pintura,  orientat a joves d’entre 16 i 21 anys que no tenen el graduat d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), i volen formar-se en aquesta professió. En aquest cas la preinscripció es va iniciar aquest dilluns i s’allargarà fins al 21 de maig. El curs està tenint molt èxit i el director ha celebrat la seva continuïtat.

La resta de places de l’oferta formativa postobligatòria són per 1r BAT que disposarà de dues línies, i per a 2n BAT, de dues més. L’Institut Candelera ofereix el Batxillerat en les branques científiques, tecnològiques, humanístiques i socials; a banda del batxillerat en francès amb el qual s’obté una doble titulació. 

La preinscripció al batxillerat i al cicle formatiu l’han de fer els alumnes que s’incorporin novament al centre. Enguany es realitza de manera telemàtica, a través del web del Departament d’Educació. D’aquesta manera, les famílies poden dur a terme la preinscripció des de qualsevol dispositiu mòbil, presentant la documentació que se sol·licita. El centre però, ofereix també una suport presencial per les persones que no tinguin coneixements informàtics.

Recordem que la matrícula pels ensenyaments postobligatoris serà del 12 al 16 de juliol.

Comparteix