La Cala guanya 1 a 2 a Santa Bàrbara

Comparteix

Els caleros sumen 19 punts i se situen 5ns a la classificació.

El 1r equip de futbol de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte per 1 gol a 2, al sempre complicat camp del Santa Bàrbara. Els caleros, amb gols d’Aleix Cespedes i Miguel Reverte, van aconseguir una victòria que els manté en el grup capdavanter de la classificació.

Corria el minut 44 de partit quan l’Aleix Cespedes aconseguia posar a la Cala per davant en el marcador i feia justícia a la superioritat calera. El Santa s’havia quedat amb un home menys cinc minuts abans per l’expulsió d’un dels seus jugadors per doble amonestació. I amb aquesta mínima avantatge, es va arribar al descans.

A la represa, Toni Calafat, exjugador calero, va aconseguir la igualada de penal en la primera aproximació de perill, tot i que tres minuts després, en el 59, Miguel Reverte establia l’1 a 2 definitiu. Ivan Romeu, entrenador de l’equip valora molt positivament la victòria.

Amb aquesta nova victòria, els caleros sumen 19 punts, els mateixos que Batea i Ebre Escola i se situen a la 5a posició de la classificació, amb un partit menys disputat que els tres equips que van al capdavant. El pròxim partit els caleros jugaran a casa davant de la Cava.

Comparteix