Plàncton i Platges Netes organitzen una neteja a Sant Jordi pel ‘Let’s Clean Up Europe’

Comparteix

La jornada de neteja serà dissabte a les 17 h de la tarda a la platja Sant Jordi.

Plàncton Diving i Platges Netes uneixen forces amb l’organització d’una jornada dedicada a la neteja i sensibilització sobre els plàstics a les platges. Serà dissabte a les 17 h de la tarda a la platja Sant Jordi.

La Cala se suma al ‘Let’s Clean Up Europe’. Dissabte a la platja de Sant Jordi es farà una jornada per conscienciar sobre l’afectació dels plàstics al medi ambient. Aquesta activitat s’emmarca dins de la campanya europea que promou accions de sensibilització a través de la recollida de residus en espais naturals.

La copropietària de Plàncton Diving i una de les organitzadores, Eli Bonfill, explica algunes de les activitats que es desenvoluparan.

Per participar-hi és important inscriure’s prèviament, omplint un formulari, que es pot trobar al Facebook de Plàncton Diving o a l’Instagram de Platges Netes, o bé a través del mail a info@planctondiving.cat.

Comparteix