Els alumnes de 2n del Batxibac realitzen les proves franceses d’accés a la universitat

Comparteix

Les proves es duen a terme aquest dimecres i dijous al Gabriel Ferreté de Reus.

Una desena d’estudiants del Batxibac de l’Institut Candelera s’han desplaçat, aquest dimecres al matí, a l’Institut Gabriel Ferrater i Soler de Reus, per examinar-se de la selectivitat francesa. Es tracta de les proves d’accés a la universitat franceses que fan els alumnes de 2n BAT que cursen el batxillerat en francès. Els exàmens, que tenen lloc aquest dimecres i dijous, es realitzen un mes abans que tinguin lloc les PAU catalanes.

Concretament, els estudiants s’examinen de llengua, literatura i història francesa i també d’història espanyola. Les proves han començat amb els exàmens de literatura i de llengua oral. I ja serà demà dijous quan faran l’avaluació d’història. El coordinador de Projectes Internacionals, Javi Sánchez, destaca que l’Institut Candelera és el centre que aporta més alumnes.

Els resultats de les proves es coneixeran a finals de mes, el pròxim 21 de maig. En cas d’aprovar i obtenir una nota satisfactòria, no caldrà que els alumnes es presentin a les proves PAU. Tot i això, es podran examinar de les matèries optatives per pujar la nota d’accés.

Comparteix