Surt a licitació el projecte de la nova estació depuradora de les urbanitzacions nord

Comparteix

Pròximament, durant el mes de maig, també es publicaran les licitacions per les redaccions del projecte constructiu de la modificació de la depuradora actual del municipi i el de la substitució, remodelació i millora de l’emissari submarí.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha tret a licitació la redacció del projecte constructiu de Sanejament i Depuració de les urbanitzacions del nord de l’Ametlla de Mar i l’Almadrava. El passat mes d’abril, es va signar la memòria tècnica i ara, ja s’ha iniciat el procés de licitació per la redacció del projecte.

La redacció del projecte de la nova estació depuradora de les urbanitzacions nord, que anirà situada entre Sant Jordi i Calafat, com a ampliació de la ja existent de Marina Sant Jordi, ja ha sortit a licitació. Un servei que posarà fi a les problemàtiques històriques amb el sanejament i depuració de les aigües residuals a les urbanitzacions nord del municipi, donant servei també a l’Almadrava.

A banda, pròximament, també es publicaran les licitacions per les redaccions del projecte constructiu de la modificació de la depuradora actual del municipi i el de la substitució, remodelació i millora de l’emissari submarí.  La previsió és que durant el 2021 es disposi dels tres projectes constructius. Així ho apunta l’alcalde de l’Ametlla de Mar i conseller d’Hisenda del Consell Comarcal del Baix Ebre, Jordi Gaseni.

Un cop estiguin redactats els projectes, es preveu que les obres s’iniciïn el 2022.

Comparteix