El twirling calero va tornar a la competició

Comparteix

Ho va fer dissabte passat, després d’un any sense competir, a la Semifinal Territorial del Campionat de Catalunya de la Federació Esportiva Catalana de Twirling (FECT).

Dissabte passat, una quinzena d’atletes del Club de Twirling l’Ametlla de Mar van tornar a competir després d’un any sense fer-ho. Una tornada a la competició que va acabar amb molt bons resultats. En total, van assolir 9 primeres posicions, 3 segones posicions, 2 terceres posicions i 1 quarta posició. Els atletes van presentar una vintena d’exercicis, en individual, parelles i també en equip.

L’entrendora del Club, Hero Tello, es mostra satisfeta dels resultats i apunta que això significa l’accés a la final absoluta pels més grans i la final base pels més menuts, ambdues seran al mes de juny.

Abans però, la pròxima competició pel Club serà d’aquí a tres setmanes a la semifinal del Campionat d’Espanya, a Deltebre.

Comparteix