S’aprova inicialment el Pla Parcial Urbanístic per desenvolupar el Polígon Industrial

Comparteix

Avança la tramitació urbanística per desenvolupar el Sector 21. Aquest dijous, l’equip de govern ha aprovat inicialment el Pla Parcial Urbanístic per desenvolupar el sòl industrial de l’Ametlla de Mar. D’aquesta manera, avança el procés de la tramitació urbanística.

Després de l’aprovació inicial, un període que és sotmès a informació pública, ve l’aprovació definitivament, que s’envia a la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre (CUTE). Un cop aprovat per la CUTE, ja es pot fer el projecte d’urbanització i seguir després amb el projecte de reparcel·lació.

El regidor d’Urbanisme, Antonio Espuny, espera que «en tres o quatre mesos pugui estar tancat el procés, perquè hi ha persones que estan interessades en instal·lar-se. L’Ajuntament disposarà més o menys d’un 30% o 40% de totes les parcel·les».

Recordem que el fet que el 2016 es tombés el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, va estancar tot el procediment. Són molts els organismes implicats per donar el vistiplau al projecte, però ara es confia que s’agilitzi el procés de la tramitació urbanística.

Comparteix