Dos ferits greus en inhalar pintura en una cisterna de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Els dos treballadors, que estaven pintant una cisterna d’una casa privada al carrer Margalló, a la zona de Roques Daurades, haurien perdut el coneixement per la inhalació dels gasos que emana la pintura. Els treballadors han estat derivats a l’Hospital Joan XXIII en ambulància i helicòpter, respectivament.

Dos treballadors han estat traslladats, aquest matí de divendres, fins a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona amb pronòstic reservat. El seu estat és delicat i es tem, fins i tot, per la seva vida. Tots dos haurien inhalat els gasos que emana la pintura, clor i altres substàncies mentre estaven pintant una cisterna del carrer Margalló.

L’avís s’ha conegut poc després de les 9.15 hores d’aquest matí i fins al lloc dels fets s’han desplaçat un total de 8 unitats del Serveis d’Emergències, la Policia Local, Mossos d’Esquadra i Bombers, incloent-hi l’helicòpter medicalitzat i una ambulància. Els dos treballadors s’han tret de la cisterna i s’han enviat a l’Hospital Joan XXIII inconscients per la falta d’oxigen. Un s’ha desplaçat per carretera en ambulància i un altre ha arribat en helicòpter.

Les dotacions de Mossos activades s’encarregaran d’investigar el que ha passat i posteriorment, passar l’informe al Departament de Treball, ja que tot indica que es tracta d’un accident laboral.

Comparteix