L’Escola dedica la Setmana Cultural a la natura

Comparteix

Des d’aquest dilluns fins divendres, els alumnes del centre educatiu celebren la Setmana Cultural.

Arriba Sant Jordi i això vol dir que l’Escola Sant Jordi celebra la seva Setmana Cultural, enguany dedicada a la natura. Durant aquesta setmana, els alumnes de l’Escola Sant Jordi realitzen diferents activitats que giren entorn de la naturalesa i la cura amb el medi ambient. Aquest dimecres, per exemple, els alumnes de 4t d’ESO han visitat la deixalleria per descobrir la classificació de residus.

Conèixer la classificació de residus i el reciclatge que es duu a terme a deixalleria municipal és una de les activitats que l’Escola Sant Jordi ha organitzat per aquesta Setmana Cultural. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola.

Durant la setmana, els més menuts també han realitzat recollides de residus a diferents platges i cales del municipi i han realitzat diferents sortides per descobrir l’entorn natural del municipi.

Comparteix