La Cala perd per 0 a 3 davant de l’Ebre Escola Esportiva

Dissabte passat, els caleros van jugar contra els tortosins en un partit de càstig excessiu i resultat enganyós.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va perdre dissabte la imbatibilitat davant de l’Ebre Escola, un equip cridat a estar entre els favorits a l’ascens. Els caleros van estar dins del partit fins als minuts finals en els quals buscant l’empat, van encaixar dos gols.

0 a 3. Aquest és el resultat enganyós del partit de dissabte entre el 1r equip de l’Ametlla de Mar i l’Ebre Escola. Massa càstig pel que es va veure al damunt del terreny de joc.

Els caleros van encaixar molt aviat i tot i intentar-ho, fins a l’últim instant, no van poder retallar el gol inicial dels tortosins, que van aprofitar precisament aquest ímpetu calero en els últims minuts, per clavar l’estocada final amb dos gols més, un fregant el minut 90 i l’altre en el temps de descompte.

Aquesta derrota inesperada significa una frenada en les aspiracions dels caleros, tot i que es mantenen en els llocs capdavanters de la classificació, i confirma que serà una temporada molt complicada, amb equips, que com l’Ebre Escola, s´han reforçat molt bé. Ivan Romeu és l’entrenador de l’equip.

Ara els de l’Ametlla de Mar ocupen la 5a posició de la classificació amb 13 punts, i amb un partit menys, es troben a 5 punts del líder, el Jesús i Maria. Diumenge la Cala té un altre difícil compromís al camp del Batea, un dels equips que més s’ha reforçat amb jugadors de 2a i 1a Catalana i que està empatat a punts amb els caleros.