Golejada de La Cala al Sant Jaume

La Cala va guanyar dissabte, per 0 a 11, al camp el Sant Jaume, assolint així la segona posició a la classificació.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a la tarda per 0 gols a 11 al camp del Sant Jaume. Aquesta victòria situa els caleros en segona posició a la classificació.

Nova victòria per La Cala que es manté imbatut aquesta temporada i contundent golejada al camp d’un Sant Jaume d’Enveja molt fluix, poc rodat i poc experimentat, que ha tingut moltes dificultats per a poder fer equip per competir en aquesta atípica temporada.

Sergi Callau va avançar molt aviat als de l’Ametlla de Mar i Sam Garcia confirmava les possibilitats de victòria convertint un penal al primer quart d’hora, tot i que el partit va arribar al descans amb un resultat de 0 a 3. A la segona part, els caleros van ser infinitament superiors futbolística i físicament i va arribar la golejada.

L’entrenador Ivan Romeu va sortir satisfet del treball de l’equip, tot i la relativa facilitat del partit

David Alcalà amb 3 gols va ser el màxim golejador del partit, tot i que també van marcar Sergi Callau, Jordi Llaó i Miguel Reverté per partida doble, a més de Sam García i Jordi Boyer.

Amb aquesta victòria els caleros se situen segons a la classificació amb 13 punts, a 2 punts del líder el Jesús i Maria, però amb un partit menys. Amb la golejada de dissabte els de l’Ametlla de Mar són l’equip més golejador de la lliga amb 20 gols en 5 partits, però també l’equip que menys gols ha encaixat amb 3 gols en 5 partits.

Dissabte que ve, els caleros tenen una prova de foc a casa davant de l’Ebre Escola, equip que tot i que figura a la 7a posició de la classificació amb 10 punts, porta dos partits menys jugats, un menys que els caleros.