Posada a punt de la xarxa de clavegueram de l’Ametlla de Mar de cara a la primavera i l’estiu

Comparteix

Aqualia està netejant els embornals de la de xarxa municipal de clavegueram per eliminar l’acumulació de brutícia que podria dificultar la recollida d’aigua de pluja i provocar inundacions.

Aqualia, empresa concessionària del Servei Municipal d’Aigües de l’Ametlla de Mar, està portant a terme les tasques de neteja dels prop de 500 embornals que hi ha al llarg de la xarxa de clavegueram municipal.

Aquestes tasques es porten a terme periòdicament i formen part de la campanya preventiva i de posada a punt de la xarxa de clavegueram de cara a les pluges de la primavera.

Els treballs, que realitzen operaris de la brigada d’Aqualia de l’Ametlla de Mar, consisteixen en l’eliminació manual  de la brutícia, fulles i papers que s’acumulen en el seu interior i que podrien dificultar la recollida d’aigua els dies de pluja i provocar inundacions.

Aqualia demana la col·laboració dels caleros i caleres, que poden contribuir al manteniment de les instal·lacions evitant tirar brutícia en els embornals que poden provocar obstruccions i males olors als carrers. A més, aconsella no utilitzar el vàter com a paperera per evitar problemes en el clavegueram i en els processos biològics de depuració.

Comparteix