Calafat acollirà la Clio RX Trophy de Rallycross

Comparteix

El calendari previst és el 16 de maig el pròleg, el 13 de juny el Calafat RX1, el 23 d’octubre el Calafat RX2, el 20 de novembre el Calafat RX3 i el 21 de novembre el Calafat RX4.

El Campionat de Catalunya de Rallycross, que es posarà en marxa enguany gràcies a V-Line i que es disputarà al Circuit de Calafat, ha rebut una empenta considerable gràcies a Renault, ja que serà escenari de la Clio RX Trophy, competició monomarca que també es posa en marxa a França i que s’estendrà a altres països.

La nova competició monomarca, la Clio RX Trophy està oberta a tots els pilots, sense límit d’edat i comptarà amb premis interessants, tant en metàl·lic com en forma de crèdits-peces. A més, el pilot júnior millor classificat al final del certamen rebrà una inscripció per al Campionat de França Júnior de Rallycross.

L’anunci ha arribat mentre en el circuit de Calafat, on s’ha construït un traçat permanent per al rallycross. El Campionat de Catalunya comptarà amb cinc proves, totes elles en el Circuit de Calafat, a L’Ametlla de Mar, que també acollirà alguna prova del Campionat d’Espanya i s’està gestionant la possibilitat que arribi una prova del Campionat Mundial.

Els cotxes d’aquesta competició seran els nous Clio Rally5, que es basen en l’anterior Clio R3T i són calcats als cotxes emprats en el Clio Trophy de Rallies.

El calendari previst és el 16 de maig el pròleg, el 13 de juny Calafat RX1, el 23 d’octubre el Calafat RX2, el 20 de novembre, Calafat RX3 i el 21 de novembre el Calafat RX4.

Comparteix