Sort dispar en l’estrena del Futbol Base calero

Comparteix

Dissabte passat van jugar els equips que depenen de la Federació Catalana de Futbol, ja que els equips que competeixen a les lligues del Consell Esportiu del Baix Ebre, ho faran després de Setmana Santa.

La tornada a la competició oficial dels equips de futbol base de l’AME de l’Ametlla de Mar aquest passat cap de setmana va ser divers. Cal recordar que dissabte només van jugar els equips que depenen de la Federació Catalana de Futbol, ja que els equips que competeixen a les lligues del Consell Esportiu del Baix Ebre, ho faran després de Setmana Santa, concretament el 10 d’abril.

L’Infantil va deixar escapar la victòria en l’últim moment al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre. L’esforç i el bon partit dels caleros els va portar a posar-se 4 a 5 a dalt en el marcador en l’últim tram del partit. Així i tot, en l’últim instant i al límit del temps, els morencs van aconseguir l’empat. A 5 gols. Ara l’Infantil no jugarà fins al dia 10 d’abril, que rebrà al camp de la Cala a l’equip B del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre.

Per la seva part, els alevins van córrer diferent sort. Tots dos jugaran aquesta temporada a la 2a divisió. L’Aleví A al grup 21è va perdre a casa per 4 gols a 5 davant del Jesús i Maria. Als caleros els va faltar temps, ja que després de deixar escapar al rival per 1 gol a 5, van escurçar distàncies amb una gran remuntada fins al 4 a 5, però no van tenir temps suficient. Ara l’Aleví A no competirà fins al 10 d’abril, que jugarà al camp del Campredó.

Quant a l’Aleví B, que milita al grup 20è, Els de l’Ametlla de Mar es van emportar el derbi al camp del Perelló. Va ser un partit amb moltes alternances en el marcador fins que els caleros van poder consolidar una diferència de dos gols al final. L’Aleví B rebrà el dia 10 d’abril al Sant Jaume a casa.

Comparteix