S’inicia la vacunació de la Covid-19 a l’Espai Jove Bon Repòs

Comparteix

L’espai és el punt de vacunació massiva de l’Ametlla de Mar.

Aquest dimarts s’ha començat a vacunar de la Covid-19 a l’Espai Jove del parc del Bon Repòs, un espai habilitat per evitar la saturació del CAP de l’Ametlla de Mar. De moment, segueix vacunant-se la franja d’edat de més de 80 anys, depenents i cuidadors.

Aquest dimarts han arribat al CAP de l’Ametlla de Mar més de 50 vaccins i seguiran arribant més els pròxims dies. Davant el volum de dosis, s’ha decidit començar a utilitzar l’espai situat al parc del Bon Repòs com a punt de vacunació massiva. Es tracta d’un local obert, preparat i amb un gran espai exterior per evitar acumulacions de gent i que ha estat el lloc plantejat per l’Ajuntament a la demanda de Salut. Joan Manel Tello és el regidor de Sanitat de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

De moment, s’ha vacunat el 80% de la franja d’edat de més de 80 anys, depenents i els seus cuidadors i es calcula que entre aquesta setmana i la que ve, ja podria quedar tota la franja vacunada, sempre supeditant aquests terminis a la progressiva arribada de vacunes. Aquesta franja s’està vacunant amb Pfizer BioNTech i des de l’Ajuntament, es considera que els indicatius actuals apunten que en les pròximes setmanes, es pot incrementar la periodicitat de l’arribada de vacunes.

Comparteix