El 1r equip de la Cala reprèn la lliga, diumenge, a Alcanar amb ganes de sumar els tres punts

Comparteix

El juvenil també començarà la temporada oficial aquest dissabte a les 17.30 h a Camarles, davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre A.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla debutarà diumenge a les 17 h en competició oficial al camp de l’Alcanar. Els caleros tornen a un campionat de lliga que van deixar al mes d’octubre i que havien començat de manera immillorable amb dos victòries en dos partits i que la pandèmia va interrompre.

La competició es va reiniciar la setmana passada, tot i que els caleros van ajornar el seu partit a la recerca d’una mica més de temps per poder preparar l’equip. Així i tot, van jugar un amistós davant del Remolins Bitem, equip de 2a Catalana, el qual van perdre per 1 gol a 2, però que va deixar molt bones sensacions, tot i els pocs dies d’entrenament.

Davant del debut, Ivan Romeu, entrenador de l’equip, explica que l’equip té ganes de començar

Cal recordar que l’equip afronta la represa amb dos baixes importants, les de Xavi Callau i Josep Madrid, tot i que tal com es va veure diumenge en el partit amistós, Ivan Romeu, podria comptar amb algun jugador de l’equip filial, ja que va quedar molt content del seu rendiment.

El seu rival d’aquest cap de setmana també reinicia la competició aquesta temporada, ja que en ser un grup senar, la setmana passada li va tocar descansar. Els canareus fins al moment, i en els dos partits disputats abans de l’aturada, només van aconseguir sumar 1 punt.

Per la seva part l’equip filial de la SCER de l’Ametlla de Mar que militarà a la 4a Catalana, no debutarà en competició fins al dia 11 d’abril, però aquest dissabte a les 16,30 disputa un partit amistós al camp del Jesús Catalònia B.

El juvenil també comença la lliga

Per la seva part, l’equip de futbol juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar començarà la temporada oficial aquest dissabte a les 17.30 h a Camarles davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre A.

Els caleros, competiran al Grup 12 de la Primera Divisió. El fet que fins al moment no s’hagi pogut començar la lliga a causa de la pandèmia, farà que aquesta només es pugui disputar a una sola volta. Juanjo Balfegó és l’entrenador de l’equip.

L’equip va jugar dimecres a la tarda un partit amistós davant de l’equip B del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Els caleros van perdre per 1 gol a 3 en un partit de dos cares, una primera part il·lusionant i una segona part on va mancar actitud.

Comparteix