Clínic de Patinatge i Trofeu Interclubs al poliesportiu Galetet

Comparteix

El Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar organitza el 1r Stage de Setmana Santa d’hoquei i patinatge artístic.

El poliesportiu municipal Galetet de l’Ametlla de Mar, acull aquest diumenge el Trofeu Interclubs amb patinadors de tota la província i dijous va acollir el Trofeu Social de Patinatge organitzat per la Federació Catalana de Patinatge, que va servir per fer proves de nivell.

L’autorització del Procicat a la represa de les competicions esportives a Catalunya, comporta que totes les modalitats esportives hagin reprès els seus calendaris. Aquest és el cas del patinatge, donat que dijous hi va haver un clínic al poliesportiu municipal Galetet de l’Ametlla de Mar, que la Federació Catalana de Patinatge va aprofitar per a fer proves de nivell i que els patinadors i patinadores puguin passar de categoria.La Gemma i la Maria van passar al nivell C, l’Abril al nivell D i la Paula al nivell B. I de la modalitat de Solodance la Mar i la Gina, van aprovar una de les dos coreografies.

A més dels patinadors i patinadores del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar, també hi van participar el Club Patí Dertusa i el Club Patí l’Aldea.

El Club per la seva part segueix amb les seves activitats de l’Escola de Patinatge. Albert Martínez és el president del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar.



Per altra banda, el mateix escenari esportiu acollirà el diumenge dia 21 de març la 1a fase del trofeu Interclubs de la zona 5 amb la participació de més d’un centenar de patinadors i patinadores de diversos clubs de patinatge de la província de Tarragona, com el C.P Alcover, C.P Constantí, C.P Vendrell, C.P Riudoms, C. Judo Dojo Tàrraco i el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar.

En un altre ordre de coses, el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar organitza el 1r Stage de Setmana Santa d’hoquei i patinatge artístic.


L’Stage tindrà lloc a la pista de l’Institut els dies 29, 30 i 31 de març i l’1 d’abril, de 9 a 14h als matins i al preu de 40 € per persona.

Comparteix