S’obren les inscripcions al Campus de Futbol de Setmana Santa

Comparteix

El campus tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de març i l’1 d’abril

La Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar organitza de cara als dies laborables del període de Setmana Santa, un Campus de Futbol per a nens i nenes d’entre 4 i 13 anys, que tindrà lloc als matins al camp de futbol municipal.

Després d’estar expectants per l’evolució de la pandèmia i davant el baix índex de contagis que hi ha a la població, la Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar, ha obert les inscripcions al Campus de Futbol de Setmana Santa.

L’activitat està adreçada a nens i nenes d’entre 4 i 13 anys i es durà a terme al Camp de Futbol Municipal de la Cala els dies, 29, 30 i 31 de març i l’1 d’abril entre les 9 del matí i les 13 h.

Entre les novetats del campus d’aquest any, destaquen els entrenaments específics de porter, que s’han d’afegir a la tecnificació i perfeccionament de futbol. L’activitat es durà a terme seguint estrictament totes les mesures de seguretat anti-Covid.

Fàtima Garcia és membre de la junta esportiva de la SCER.

El preu del campus, que compta amb la col·laboració de l’ajuntament de l’Ametlla de Mar, és de 40 € per persona, tot i que el segon germà tindrà un preu de 25 €.

Els interessats han de trucar als telèfons Janet Llambrich el 608 93 98 77 o de Fàtima Garcia el 646 71 57 13.

Comparteix