El cem La Cala amplia lleugerament l’aforament de les classes dirigides i de la piscina

Comparteix

Des del passat dilluns, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats, amb la ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%.

La revisió que va fer divendres passat el Procicat de les mesures i restriccions per la Covid-19 aplicables a Catalunya, i que van entrar en vigor aquest dilluns, va determinar la flexibilització parcial d’algunes limitacions relacionades amb l’àmbit esportiu. Pel que fa a l’Ametlla de Mar i en especial al cem La Cala, això permetrà ampliar les persones usuàries de les piscines i que pugui créixer de manera lleugera, el nombre d’assistents a algunes classes dirigides.

Des del passat dilluns, s’amplia l’aforament d’activitats grupals al 30% en espais tancats, amb ventilació adequada, i s’amplia l’aforament de les piscines al 50%, tot i que l’alta presència de grups de natació en la franja de tarda, deixa poc marge de maniobra i no es canviarà l’organització dels horaris i grups actuals.

El 30% de l’aforament implica guanyar un o dos usuaris per activitat i deixar enrere la fórmula de 5 alumnes més monitor. En aquest sentit, per exemple, la sala Fitness pot tenir un aforament de fins a 13 persones. Evidentment que aquests petits increments en l’aforament, no estan exempts de complir amb mesures com la neteja de mans o les distàncies de seguretat.

Tot i que els increments es tradueixen en pocs usuaris per classe, en el global de totes les activitats es pot oferir servei a gent que fins ara es quedava fora. Jordi Llaó és el regidor d’Esports.

Mentrestant, se segueixen oferint activitats i classes dirigides a l’aire lliure, sobretot per a modalitats esportives d’alt impacte.

La flexibilització d’aquestes mesures, també implica que les seccions municipals i entitats que utilitzen el poliesportiu municipal, també poden ampliar els seus aforaments.

Escolta l’entrevista sencera amb el regidor d’Esports, Jordi Llaó.

Comparteix