Es recullen més de 50 kg de residus a la platja de Santes Creus

Comparteix

Una vintena de voluntaris es van reunir dissabte per fer una acció de neteja, organitzada per Graëllsia i amb la col·laboració de Platges Netes, emmarcada dins el projecte d’apadrinament de Libera.

El passat dissabte, Graëllsia, amb la col·laboració de Platges Netes, va organitzar una jornada ambiental i de neteja a l’Espai d’Interès Natural de Santes Creus. En acabar, les persones voluntàries van realitzar uns murals amb els residus recollits per conscienciar sobre la contaminació marina.

Una vintena de voluntaris es van reunir dissabte per fer una acció de neteja. En total, es van recollir 52,9 kg de residus, una part dels quals van ser utilitzats per realitzar dos murals, protagonitzats per un pop i un llobarro. Els murals mostraven la varietat d’escombraries que es pot trobar al fons marí i que malauradament, també es troba als estómacs d’aquests animals.

Una iniciativa, realitzada anteriorment també per Platges Netes, que té la intenció de reflexionar sobre el perill al qual s’exposen les espècies marines a causa de les deixalles que circulen al mar. Una de les membres de l’entitat, Judith Molina, explica que aquests cartells seran penjats a l’escola i a l’institut.

L’activitat s’emmarca dins el projecte d’apadrinament de Libera,  concedit per SEO/BirdLife i Ecoembes a Graëllsia, que té l’objectiu de conservar i divulgar aquest Espai d’Interès Natural.

Comparteix