Investiguen dues persones per pescar tonyina roja a l’Ametlla de Mar en època de veda

Comparteix

El producte confiscat va ser lliurat a Càritas.

El Seprona de la Guàrdia Civil investiga dos veïns de l’Ametlla de Mar per un suposat delicte contra els recursos naturals i del medi ambient en haver capturat exemplars de tonyina vermella en època de veda.

Divendres passat, el cos de la Guàrdia Civil va establir diversos controls a ports per controlar  la descàrrega de productes pesquers capturats il·legalment i justament al port de l’Ametlla de Mar, va ser detectada una embarcació recreativa que es disposava a efectuar l’amarrament.

Posteriorment, el patró i un acompanyant van treure de l’embarcació unes galledes i les van guardar en un vehicle. En sospitar que es pogués estar realitzant alguna activitat irregular, es va procedir a la seva identificació, al mateix temps que s’inspeccionava el vehicle, comprovant com a l’interior de les galledes hi havia diverses parts de tonyina roja trossejada, amb un pes aproximat de 45 quilos.

Per aquest motiu, es va procedir a la confiscació del producte, prenent declaració en qualitat d’investigats a dos veïns residents a la comarca del Baix Ebre, com a responsables de la captura, i per un presumpte delicte contra els recursos naturals i del medi ambient. Després de comprovar que el producte era apte per al consum humà va ser lliurat a Càritas.

Comparteix