El Telecentre impulsa dos cursos online

Comparteix

La regidoria de Formació i Treball posposa l’habitual proposta formativa presencial, però impulsa dos cursos online.

Degut a l’allargament de les restriccions a causa de la pandèmia, la regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha posposat l’habitual proposta formativa de primers d’any al Telecentre, donat que de moment, no és possible dur a terme cap mena de formació presencial. En el seu lloc, ha impulsat dos cursos telemàtics.

Es tracta d’un curs sobre l’IVA i un de Mindfulness. El curs de Tractament comptable de l’IVA, tindrà una durada de 20 hores i es desenvoluparà a partir del dia 8 de febrer i fins al 3 de març, en 8 sessions a raó de dos sessions de dues hores i mitja cadascuna per setmana. Es farà a través de la plataforma Google Meet i en horari de 15,30 h a 18,00 h. El curs serveix per conèixer les característiques generals de l’impost sobre el valor afegit i el seu àmbit d’aplicació.

Pel que fa al curs de Mindfulness tindrà una durada de 30 hores i es desenvoluparà a partir del dia 9 de febrer i fins al 30 de març, en 15 sessions a raó de dos sessions de dues hores cadascuna per setmana. Es farà a través de la plataforma Google Meet i en horari de 17,30 h a 19,30 h. Els objectius del curs són els d’establir un pla d’acció per a la millora personal i professional en els aspectes d’autoconsciència, control emocional, gestió dels canvis i benestar general. El Mindfulness es considera una filosofia de vida que inclou la pràctica de la meditació a partir de diverses tècniques de relaxació.

Jani Brull és la regidora de Formació i Treball.

Viqui Martí és tècnica de la regidoria de Formació i Treball.

Ambdós cursos són gratuïts i estan destinats a persones treballadores, tot i que també inclouran un percentatge de places per a persones aturades. Els interessats poden passar a informar-se o demanar més informació al Telecentre.

Comparteix