Reunions Informatives telemàtiques per a Pubilles, Hereus i Quintos de la Candelera

Comparteix

L’objectiu és intercanviar opinions respecte a la situació actual, la qual ha portat a l’Ajuntament a ajornar les festes.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha convocat per aquest dilluns dia 25 de gener i aquest dimarts dia 26, diverses reunions telemàtiques amb les pubilles, quintos i hereus de la Festa Major de la Candelera d’aquest any. L’objectiu, intercanviar opinions respecte a la situació actual, la qual ha portat a l’ajuntament a ajornar les festes.

De fet, l’Ajuntament ja va anunciar el passat mes de desembre l’ajornament de la Festa Major. La situació de la pandèmia no permet l’organització d’actes amb aglomeracions de gent i per aquest motiu i la delicada situació sanitària que estem vivint, així ho recomanava.

Arribats a aquest punt, entre els damnificats per aquest ajornament, trobem a les pubilles, els quintos i els hereus, que no podran gaudir del protagonisme que els atorga la festa. Des de la regidoria de Festes, tot i que ja se’ls ha comunicat la decisió, volen conèixer la seva opinió al respecte i tenir un contacte directe amb aquesta part del jovent local.

Jordi Llaó és el regidor de Festes.

Per aquest dilluns i a través de la plataforma Zoom, estan convocades les mares o pares de les pubilles i els hereus infanti’ls i a les 18.30 h els quintos. De cara a dimarts, a les 17.45 hi ha prevista la reunió amb les pubilles i els hereus grans.

Tots els implicats, han d’enviar un whatsapp al telèfon 670 240 092 indicant a quina reunió estan interessats a participar i rebran l’enllaç de connexió.

Comparteix