S’entreguen els premis dels guanyadors del 24è Concurs de Postals de Nadal

Comparteix

Daniela Pérez Bardí, Laia Sans Izquierdo i Pau Vilabrú Llambrich han estat els guanyadors del 24è Concurs de Postals de Nadal. Aquest dijous, els guanyadors van rebre els premis de mans de l’alcalde i els regidors de Cultura i Festes.

La d’aquest any ha estat una edició molt diferent de les últimes del Concurs de Postals de Nadal. I és que per començar, ja no es va poder fer l’habitual taller amb els xiquets i xiquetes, que en aquesta ocasió han hagut d’utilitzar les xarxes i els seus treballs, només s’han pogut veure a Instagram, ja que a causa de la pandèmia no s’ha pogut fer la tradicional exposició al vestíbul de l’Ajuntament.

Els guanyadors van rebre aquest dijous els premis de mans de l’alcalde i els regidors de Cultura i Festes, consistents en lots de material escolar. Lara Brull és tècnica de la regidoria de Festes.

Finalment, Daniela Pérez, va ser la guanyadora de la categoria de 1r i 2n de primària. Laia Sans Izquierdo s’ha imposat a la categoria de 3r i 4t. I Pau Vilabrú Llambrich ha estat el guanyador a la categoria de 5è i 6è.

Comparteix