Finalitzen, a l’Ametlla de Mar, unes festes nadalenques atípiques, però carregades de màgia i il·lusió

Comparteix

La regidoria de Festes ha fet una valoració positiva de la programació nadalenca marcada per la Covid-19.

Enguany i davant la pandèmia actual, no s’han pogut realitzar les tradicionals cavalcades, però cap nen s’ha quedat sense veure el Pare Noel i Ses Majestats els Reis d’Orient, sigui virtual o presencialment.

La regidoria de Festes va organitzar diferents activitats nadalenques adaptades a la situació actual per mantenir la màgia i la il·lusió del Nadal als més menuts. Una programació que va finalitzar el passat 5 de gener amb la visita dels Reis Mags d’Orient al Poliesportiu Municipal ‘Galetet’.

Un centenar de famílies van poder veure a Ses Majestats seguint amb totes les mesures de seguretat. Per tal d’evitar aglomeracions, l’accés al recinte es va fer per franges horàries de 10 minuts, programades amb cita prèvia, a través de WhatsApp.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, valora molt positivament l’arribada dels Reis Mags d’Orient al municipi.

Per altra banda, l’arribada del Pare Noel a l’Ametlla de Mar, que enguany va ser virtual , també va tenir molt èxit. El vídeo, publicat al Youtube de la Cala RTV i a les xarxes socials, ja té gairebé 600 visualitzacions.

Per últim, durant els dies previs a la nit de Reis, el Carter Reial també es va instal·lar a la plaça Nova, perquè els nens i nenes poguessin dipositar la seva carta.

Comparteix