Repartits els premis dels guanyadors del Concurs d’Aparadors

Comparteix

Aquest any el 1r premi ha estat per l’estanc Casa Creixenti.

Ja es coneixen els establiments guanyadors del 38è Concurs d’Aparadors de Nadal que organitza la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Després d’una setmana de votació popular i de la deliberació i recompte posterior, avui s’ha fet públic que l’estanc Casa Creixenti del carrer Andreu Llambrich, 65, s’ha emportat el 1r premi del 38è Concurs d’Aparadors de Nadal i per tant, els 175€ del premi.

En la segona posició i amb un premi de 150€ ha quedat Regals Casa Consarnau, del carrer Andreu Llambrich, 27. La tercera posició ha estat per a Llibreria Sant Jordi de la Plaça Nova, 12, que s’endú els 125 € del tercer premi. I a la 4a posició ha quedat Electrodomèstics Felip de la Plaça Nova, 15, que guanyarà els 100 € corresponents.

Aquest any ha estat el segon que la votació s’ha fet seguint el resultat d’un procés popular, tot i que per primera vegada els caleros i caleres han hagut de votar un mínim de tres establiments i un màxim de sis a les butlletes del concurs.

Maite Boquera és regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

Ja són trenta-vuit anys que des de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es premia l’esforç i l’interès dels comerciants per millorar la imatge dels seus establiments durant aquestes dates, que junt amb la il·luminació dels carrers, ajuda a promocionar el comerç local.

Comparteix