La màgia de Nadal arriba fins a les portes de les cases caleres

Comparteix

La regidoria de Festes ha programat diverses activitats, seguint amb totes les mesures establertes i vigents de la Covid-19, perquè els més menuts puguin viure la il·lusió i la màgia de Nadal.

Una de les sorpreses més especials d’enguany serà que els Reis Mags donaran els regals porta a porta als domicilis dels xiquets i xiquetes.

La regidoria de Festes ja té tancada l’agenda de les activitats nadalenques programades per aquestes festes. Unes festes molt diferents a les habituals, amb restriccions, però també amb sorpreses molt especials. I és que a causa de la Covid-19, les activitats s’han hagut d’adaptar i no es faran en un lloc fix, sinó que seran itinerants, per evitar acumulacions de gent.

Les activitats s’iniciaran el dijous 24 de desembre, a les 18 h, amb una cavalcada del Tió i el Pare Noel que recorrerà diferents carrers de la població. La cavalcada, però, no es podrà anar seguint, sinó que cadascú l’haurà de veure des del lloc més pròxim del seu domicili, intentant, amb la mesura del possible, evitar baixar al carrer, és a dir, seguir-la des de les finestres o balcons de casa.

Durant la cavalcada, també caldrà mantenir les distàncies de seguretat, no apropar-se a les carrosses ni a l‘animació i fer ús obligatori de la mascareta. A més, les persones que presentin algun símptoma, evidentment, s’hauran de quedar a casa.

Amb la intenció que tothom pugui veure la cavalcada, l’itinerari serà molt més ampli que anys anteriors i abastarà un alt nombre de carrers del nucli urbà. Per evitar aglomeracions, no s’informarà de l’inici ni del final del recorregut.

Enguany, els més menuts també podran lliurar les cartes amb els seus desitjos als carters Reials que les faran arribar als Reis Mags. Ho podran fer del 28 de desembre al 5 de gener, en una bústia reial que s’instal·larà a la plaça Nova.

El 5 de gener arribarà una de les nits més esperades i més màgiques de les festes: La nit de Reis. Els Reis Mags arribaran a La Cala la tarda del 5 de gener i recorreran els diferents carrers de la població a través d’una cavalcada, en la qual s’hauran de seguir les mateixes normes de prevenció que la del dia 24 de desembre i també tindrà un recorregut més ampli que anys anteriors.

Després de la cavalcada, enguany els Reis Mags passaran porta a porta per tot al municipi per entregar els seus regals als xiquets i xiquetes que s’hagin portat bé. El regidor de Festes, Jordi Llaó, explica que «Ses Majestats faran aquest porta a porta, tant al nucli urbà com a les urbanitzacions» i afegeix que «els pròxims dies definirem més concretament les instruccions sobre el porta a porta».

La regidoria de Festes i a causa de la variant situació actual, recorda que es permet fer qualsevol modificació de l’agenda nadalenca.

Escolta l’entrevista sencera amb el regidor de Festes, Jordi Llaó:

Comparteix