Les audicions de Nadal de l’EMMA a través de les xarxes socials

Comparteix

 Les audicions estan penjades al Facebook i YouTube de l’EMMA.

La dinàmica de les mesures anticovid als centres educatius ha obligat a canviar alguns dels procediments habituals, sobretot a aquells que tenen a veure amb la participació exterior. Aquest és el cas de les audicions de Nadal de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, les quals es poden seguir a través de les xarxes socials.

Aquest any, a causa de les restriccions i mesures a aplicar a causa de la Covid-19, no es podran fer les audicions de Nadal amb la presència de públic. Per això, des del dimarts passat que l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar està penjant els vídeos de les audicions  musicals dels alumnes en les seves pàgines de Facebook o YouTube. De fet, aquest procediment també ha estat l’utilitzat per ensenyar als familiars i al poble, la tradicional cantada de nadales dels alumnes.

Cada dia, els professors van penjant els vídeos de les diferents especialitats fins al dia 21 de desembre.

Anna Vizcarro és la Cap d’Estudis de l’EMMA.

Els alumnes marxaran de vacances i no tornaran fins a l’inici del curs el pròxim dia 11 de gener.

Comparteix