El Nadal vesteix de màgia els centres educatius caleros

Comparteix

Els centres educatius de l’Ametlla de Mar celebren el Nadal abans de finalitzar el curs.

Els alumnes dels diferents centres educatius caleros han estat realitzant diverses activitats nadalenques, adaptant-se a la situació actual. Els més menuts de la Llar d’Infants han rebut els patges i el Tió mentre que els més grans han participat a la tanca dels desitjos de l’Onada.

L’Institut Candelera i l’Escola Sant Jordi participen a la tanca dels desitjos de l’Onada

Tot i que els alumnes de l’Institut no han pogut realitzar la gran festa de Nadal, sí que han fet diversos tallers i també, durant la setmana, han visitat els usuaris de la residència l’Onada, des de l’altra costat del jardí, penjant el seu desig a la tanca dels desitjos.

Una activitat que tant els alumnes com els usuaris han viscut amb molta emoció, ja que tal com apunta la coordinadora pedagògica de l’Institut, Núria Llambrich, ha fet caure les llàgrimes a més d’un.

A l’Escola Sant Jordi, els alumnes també han portat a terme diversos tallers i activitats. Aquest any els més petits han contactat amb el Tió per correu electrònic, mentre aquest element màgic de Nadal es passeja pel nostre poble.

Tot i que s’han hagut d’eliminar algunes col·laboracions externes, els alumnes sí que també van poder participar en la penjada de desitjos. Fàtima Garcia és la directora del centre.

L’AMPA del centre hi ha col·laborat també amb la decoració exterior i del patí de l’escola, que aquest any no ha pogut comptar amb la participació dels pares en la decoració interior.

La Llar d’Infants Xerinola rep els patges reials i el tió

Per últim, els infants de la Llar d’Infants Xerinola han adornat les aules per poder rebre els patges reials, aquest dijous, i el Tió, divendres, tal com es mereixen. També, durant aquests dies, han estat realitzant manualitats que seran entregades als pares i mares com a regal de Nadal.

Comparteix