L’Escola Sant Jordi col·labora amb la Marató de TV3 amb una cantada de nadales virtual

Comparteix

Els alumnes s’han enregistrat en vídeo fent la tradicional Cantada de Nadales i el centre ha distribuït urnes als accessos perquè es puguin fer els donatius de la Marató de TV3.

Tot i que aquest any s’ha hagut d’eliminar la presència dels familiars, els alumnes de l’Escola Sant Jordi han seguit protagonitzant la Cantada de Nadales, una activitat solidària amb la Marató de TV3.

Les restriccions han obligat a adaptar la tradicional col·laboració del centre educatiu amb la Marató de TV3. Enguany, la Cantada de Nadales s’ha enregistrat en vídeo per poder mostrar el resultat a tothom virtualment i els alumnes s’han repartit en grups estables.

A més, al no poder recollir els donatius dels familiars i alumnes durant la Cantada, s’han ubicat unes urnes als tres punts d’accés de l’Escola per dipositar els donatius, els quals seran ingressats íntegrament el dia 18 de desembre a la Marató.

Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi.

El vídeo s’ha penjat al Youtube de l’escola i a l’espai de participació de la Marató de TV3. Es pot accedir directament clicant aquí.

Comparteix