Gairebé mig miler de persones participen al concurs de comerç d’Instagram

Comparteix

Eva Llambrich Llambrich ha estat l’afortunada que s’ha emportat el xec regal de 460 euros.

470 caleres i caleros han participat en aquest concurs que tenia l’objectiu d’impulsar el comerç local i de proximitat de cara a les festes de Nadal. Aquest dilluns, #AmetlladeMarShopping ha fet el sorteig entre els participants i ja s’ha fet l’entrega del xec a la guanyadora.

Eva Llambrich Llambrich ha estat l’afortunada i s’ha emportat el xec regal, valorat en 460 euros, d’entre les 470 persones que han participat. Els concursants han hagut de publicar a Instagram fotografies o stories fent una compra en alguna de les vint-i-tres botigues col·laboradores del concurs, mencionant el compte del mateix establiment i de @ametllademarshopping.

És el segon cop que la regidoria de Comerç aposta per aquest tipus de concurs a l’Instagram. La primera vegada es va realitzar el passat mes de juliol, i aquest cop s’ha duplicat la participació. Un fet que la regidora Maite Boquera valora molt positivament.

Fins a aquest divendres també es pot participar amb la votació popular del Concurs d’Aparadors de Nadal.

Comparteix