Gairebé enllestides les obres de les grades del camp de futbol 7 i la nova pista poliesportiva

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està a punt de finalitzar les dues actuacions que està realitzant a la zona esportiva municipal. Per una banda, està finalitzant la construcció de la graderia al camp de futbol 7 i per l’altra, la primera fase de la nova pista poliesportiva.

La graderia del camp de futbol 7 està pràcticament enllestida. L’objectiu principal és oferir una zona de descans als espectadors i alhora procurar disminuir l’afectació del vent que pugui ocasionar-se en la disputa dels partits. Un terreny de joc de gespa artificial sense cautxú que està destinat actualment per la utilització dels entrenaments i partits dels equips prebenjamí, benjamí i aleví.

Pel que fa a la pista poliesportiva, situada entre la graderia del camp de futbol, el cem La Cala, les pistes de pàdel i les pistes de tenis, es tracta d’una primera fase d’un projecte més ambiciós que finalitzarà amb el cobriment de la pista. De moment, s’ha habilitat una pista formigonada de gairebé 1.000 m², que permetrà la pràctica de diferents modalitats esportives. Ara, s’està reforçant l’enllumenat i la senyalització, tal com apunta el regidor d’Esports, Jordi Llaó.

Comparteix