El 1r equip de la Cala torna als entrenaments aquest dimarts a la tarda

Comparteix

El filial de 4a Catalana i el Juvenil de la 1a Divisió també ho han fet els darrers dies.

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar reprendrà aquesta tarda els entrenaments després d’interrompre’ls el passat 30 d’octubre a causa de les restriccions imposades pel govern. L’equip calero, encara sense data per reiniciar el campionat, haurà d’ajustar els horaris per complir amb el toc de queda i confinaments comarcals.

Tot i que les restriccions del Procicat a l’activitat esportiva, almenys pel que fa als entrenaments dels equips amateurs, es van aixecar el passat 23 de novembre, el 1r equip de futbol de la Cala de 3a Catalana no ha tornat als entrenaments fins aquesta tarda. Encara que també amb retard, sí que ho han fet durant els darrers dies, el filial que ha de disputar la lliga de 4a Catalana i el Juvenil de la 1a Divisió.

Els positius de Covid-19 que van afectar fa unes setmanes a alguns dels integrants dels tres equips, van portar a la junta directiva del club a posposar unes setmanes la tornada a l’activitat. Amb la represa dels entrenaments del 1r equip, les tres plantilles sota responsabilitat de la SCER. ja s’hauran incorporat, tot i que no amb la normalitat desitjada.

A la incertesa que suposa la manca de data per reprendre el campionat de lliga i amb quines condicions es farà, cal afegir-hi les limitacions de les restriccions, tant per la impossibilitat d’utilitzar els vestidors, com els horaris d’entrenament per tal de ‘permetre als jugadors arribar a casa abans del toc de queda.

Rafel Aixart és el president de la Secció Esportiva de la Societat.

Pel que fa a l’inici de la competició, estava fixada per al cap de setmana del 9 i 10 de gener. El fet, però que Catalunya no va passar de tram, obligarà segurament a endarrerir-la una o dues setmanes. Després de diverses reunions telemàtiques entre la Federació Catalana de Futbol i els clubs, tot pareix indicar que la represa seria a una sola volta. A la 3a Catalana es reiniciaria a partir de la 3a jornada, amb ascensos i descensos.

A la 4a Catalana i a la lliga juvenil, si no hi ha cap altra interrupció i degut al baix nombre d’equips que la disputen, podrien completar la lliga sencera. Així i tot, són especulacions, donat que encara no hi ha un pronunciament oficial.

Comparteix