La Masterclass de Bateria a favor de la Marató de TV3 serà aquest diumenge

Comparteix

Enguany, la Masterclass consistirà en un vídeo, que serà penjat al Youtube, en el qual s’ensenyaran diversos estils i ritmes de la bateria.

El dia 20 de desembre tindrà lloc la Marató de TV3, aquest any dedicada a la Covid-19 i ja són moltes les poblacions que preparen activitats amb l’objectiu de recaptar diners per aquest propòsit. A l’Ametlla de Mar una de les activitats que ja s’ha convocat és la Masterclass de bateria a càrrec de Sergi Brull.

La idea va sorgir fa dos anys, quan el bateria Sergi Brull va pensar a organitzar una activitat que a l’hora de divulgar el coneixement de la societat sobre aquest instrument, ajudes a reunir fons per col·laborar amb la Marató de TV3.

Una mica d’història de la bateria, els principals i més avantatjats músics especialitzats en aquest instrument i algunes nocions pràctiques van servir per posar en marxa una Masterclass l’any 2018, història que també es va repetir l’any 2019. En les dues edicions es van recollir prop de 300 € que es van dedicar íntegrament a la jornada solidària.

Aquest any, però, la pandèmia posava en perill la viabilitat de la Masterclass, la qual finalment tindrà lloc a través del canal YouTube de Sergi Brull Margalef i de la web Sergibrulldrummer.com.

L’organitzador de l’activitat Sergi Brull ha animat a la gent a participar i ha apuntat que «farem un muntatge audiovisual que tindrà una duració d’1 hora aproximadament on tocarem diverses peces».

La Masterclass, que aquest any es dedicarà a difondre i saber apreciar els ritmes dels diferents estils musicals, es podrà seguir a partir del dia 13 de desembre a les 12  h del migdia. L’objectiu és aconseguir arribar als 500 € de recaptació. 

Els donatius es poden fer en les guardioles que ha repartit la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme en algunes botigues del poble o per Internet a través d’un projecte crowfunding que es pot trobar a la web migranodearena.org.

Escolta l’entrevista sencera amb Sergi Brull:

Comparteix