La residència l’Onada de l’Ametlla Mar prepara el Nadal fent polseres solidàries i ‘La Valla dels Desitjos’

Comparteix

Els usuaris han confeccionat polseres solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3 i també han instal·lat una tanca al pati de les instal·lacions perquè tothom pugui posar el seu desig de Nadal.

L’arribada de les festes de Nadal està comportant que la Residència l’Onada de la nostra localitat, ja estigui treballant en com s’ha de viure aquesta festivitat a càrrec dels seus usuaris. Un Nadal diferent per les restriccions a causa de la pandèmia, però que no per això el deixaran de celebrar.

Els usuaris de la residència l’Onada ja s’estan preparant amb diferents activitats, algunes d’elles solidàries i d’altres d’interacció amb els seus familiars i la població en general.

De moment, els usuaris han confeccionat unes polseres solidàries que es vendran al preu de 2 €. La recaptació anirà íntegrament a col·laborar amb la Marató de TV3. Les polseres es venen a la mateixa Residència l’Onada i en alguns establiments del municipi.

A més del tradicional Sopar de la Nit de Nadal i del dinar del dia 25 de desembre, el centre ha instal·lat a la tanca del pati enjardinat, el que anomenen la “Valla dels Desitjos”. Tots els usuaris i treballadors han escrit els seus desitjos i han demanat a familiars i la població en general que també hi escriguin els seus.

Cinta Francès és directora de la Residència l’Onada.

A més aquest any els usuaris podran gaudir d’un concert de la Banda de Música de la Cala per amenitzar aquestes dates tan assenyalades.

Comparteix