Els equips de futbol de la SCER no iniciaran els entrenaments fins al 9 de desembre

Comparteix

La Junta Directiva de la SCER de L’Ametlla de Mar ha fet públic que tot i que el govern va autoritzar a reiniciar els entrenaments dels equips esportius no professionals a partir del dilluns passat, que els tres clubs sota la seva responsabilitat no començaran l’activitat fins al dia 9 de desembre, passat el pont de la Constitució.

Segons l’equip calero, s’ha pres aquesta decisió per respecte a la salut dels jugadors, tenint en compte els casos positius que es van donar fa uns dies en jugadors de les plantilles del filial de 4a Catalana i del juvenil.

Cal recordar que de la SCER de l’Ametlla de Mar depenen el 1r equip que milita a la 3a Catalana, el filial de 4 Catalana i el Juvenil de la 1a divisió.

Així i tot, l’inici dels entrenaments estarà marcat per les mesures de seguretat anti covid i les limitacions horàries, un tema que no afectarà la plantilla calera, però sí que ho podria fer amb altres clubs. Rafel Aixàrt és el president de la Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar.

Si que en canvi, com la resta de clubs, l’entitat calera es veurà afectat en l’àmbit econòmic, ja que al no poder entrar la gent al camp, no es podran comptabilitzar ingressos quant a taquilla i els patrocinis es podrien ressentir.

De moment, la Federació Catalana de Futbol no ha comunicat als clubs que farà, si es començarà la lliga respectant el calendari establert, si es dividirà la competició en dos grups, tal com va passar a la 2a Catalana o si es farà un nou calendari.

Cal recordar que en el moment de la interrupció, el 1r equip de la Cala havia guanyat els dos partits disputats i coliderava la competició, i que nio el filial de 4a Catalana, ni el juvenil havien començat la competició oficial.

Escolta l’entrevista sencera amb Rafel Aixàrt, el president de la Secció Esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar:

Comparteix