La Residència l’Onada celebra 3 anys de funcionament

Comparteix

Ho han fet convertint-se en superherois per a poder fer la seva batalla particular contra el coronavirus

Els usuaris de la residència L’Onada l’Ametlla de Mar celebren el tercer aniversari convertint-se en superherois. A causa de la situació actual, no es pot fer l’habitual gran festa amb tots els treballadors, usuaris, familiars i amics, però sí que s’ha decidit celebrar en petit comitè i en dues jornades diferents, una jornada per cada torn de treball.

Aquest dimecres va tenir lloc la primera celebració del primer torn i dijous, va tenir lloc, la segona. Una celebració que ha girat entorn la temàtica dels superherois. I és que durant aquestes dues jornades, els usuaris es van convertir en superherois. La directora Cinta Francès explica que «crear un fil conductor permet fer partícips els usuaris de la celebració».

El millor regal, per això, és la salut del centre que continua sent un centre verd, és a dir, sense cap positiu registrat. Francès remarca que «això és fruit de la màxima prevenció amb la qual treballem» i ha comentat que «tenim 9 unitats de convivència estables, el centre de dia continua tancat i es deriva a l’Ampolla, les visites estan permeses fins a 3 persones, un cop a la setmana i amb cita prèvia però les sortides, actualment no es fan».

Escolta l’entrevista sencera amb la directora del centre Cinta Francès:

Comparteix