El cem La Cala torna a oferir classes des de casa

Comparteix

Les classes online són gratuïtes i exclusives pels abonats. Els nous abonats poden inscriure’s sense pagar matrícula i amb una permanència de 3 mesos a partir de l’obertura del centre.

A partir d’aquest dilluns, els monitors del cem La Cala oferiran classes dirigides online, perquè els usuaris del complex esportiu les puguin seguir des de casa. Les quotes dels abonats de moment quedaran congelades, i no se’ls cobrarà fins a nova obertura.

La regidoria d’Esports inicia aquest dilluns un programa diari d’entrenament dirigit i gratuït que inclourà diferents modalitats per fer des de casa, com gac, funcional o cardio tono, i exceptuant aquelles, com l’spinning o l’aquagym, que per motius logístics es fa impossible la seva realització a casa.

Una iniciativa que ja es va oferir durant l’anterior confinament i que davant les restriccions esportives, s’ha decidit tornar a posar en marxa. Aquest cop però el sistema serà diferent i és que els usuaris hauran de seguir les classes virtuals a través de la plataforma Zoom. 

Els usuaris del cem hauran de reservar les classes a través del telèfon o per correu electrònic i se’ls proporcionarà l’enllaç per poder accedir a la classe virtual. A més, el regidor d’Esports, Jordi Llaó, ha explicat que «les quotes dels abonats quedaran congelades fins a nova obertura».

La primera classe virtual ha estat aquest dilluns a les 9.30 h. Les classes es poden seguir de dilluns a divendres, en tres torns, un de matí, un a la 1a de la tarda i un a la 2a hora de la tarda. Els horaris es poden consultar a les xarxes socials de l’Àrea Municipal d’Esports i el cem La Cala. Alina Riciu i Dani Pellicer són monitors del cem La Cala.

Totes aquelles persones que no siguin abonades al complex esportiu i vulguin gaudir de les classes s’hauran d’inscriure’s sense pagar matrícula i amb una permanència de 3 mesos a partir de l’obertura del centre.

Escolta l’entrevista amb Alina Riciu, Hector Benaiges i Dani Pellicer són monitors del cem La Cala:

Comparteix