El Club de patinatge calero inicia les classes virtuals

Comparteix

Les restriccions aplicades pel govern en la lluita contra la pandèmia van obligar fa unes setmanes a aturar les competicions esportives no professionals i ara fa pocs dies, fins i tot els entrenaments. Això vol dir que totes les activitats esportives escolars i amateurs de les entitats esportives s’han hagut d’interrompre. Algunes però es resisteixen a aturar per complet i treballen per mantenir el contacte.

Aquest és el cas del Club Patí l’Ametlla de Mar, que com ja va succeir durant el confinament, han organitzat una sèrie d’activitats telemàtiques. Així, aprofitant aquesta experiència, aquesta mateixa setmana s’han posat en marxa classes virtuals. Els patinadors i patinadores de l’entitat, s’han repartit en grups petits i tenen la possibilitat de connectar-se telemàticament mitjançant una plataforma online amb els monitors.

De moment s’estan fent classes de teoria del patinatge amb Nerea Bertomeu en les quals treballen la posició sobre el pati sense mobilitat i les tècniques sense patins. També s’estan fent classes de ballet clàssic amb Albert Medrano i de flexibilitat i gimnàstica rítmica amb Núria i Mireia Bardí.

Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

L’objectiu d’aquestes classes és que les esportistes mantinguin l’activitat, encara que sigui en un petit espai habilitat a casa.

Escolta l’entrevista sencera amb la monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, Nerea Bertomeu:

Comparteix