Benestar Social continua coordinant la borsa de voluntariat Covid-19

Comparteix

Gairebé mig centenar de persones continuen inscrits a la borsa de voluntariat per atendre les necessitats de les persones confinades o dels col·lectius de risc, per evitar la propagació del virus.

Fer comprar d’aliments, medicaments o la distribució de menús a domicili són algunes de les tasques que fan els voluntaris d’aquesta borsa.  Una iniciativa  que es va posar en marxa durant el confinament del mes de març a través d’un grup de Telegram i que actualment, es coordina per un grup de WhatsApp.

Tot i que el nombre d’inscrits a la borsa ha baixat, la regidora de Benestar Social, Mayte Puell, comenta que «és un nombre suficient per cobrir les necessitats actuals del municipi, però sempre estem oberts a les persones que es vulguin sumar». De fet, ha explicat que «actualment hi ha una quarantena de voluntaris, concretament 47» i ha afegit que «estem totalment agraïts per la feina que fan els voluntaris, una feina immillorable».

Els que vulguin apuntar-se, ho poden fer contactant al telèfon 977 45 60 08 o al mòbil 621 22 45 54, o bé omplint un formulari per Internet a ametllamar.cat/borsavoluntariat. 

L’única condició per sumar-se a la iniciativa és que les persones siguin majors d’edat. 

Comparteix