Ja estan publicades les bases dels Premis Literaris de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Uns premis que tenen l’objectiu de donar a conèixer les veus emergents literàries del territori.

L’Ametlla de Mar ha obert la convocatòria del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i del Premi Nit de Poesia al carrer, coordinats conjuntament des de fa sis anys pel col·lectiu CalaCultura i l’Ajuntament. L’objectiu dels premis és donar a conèixer les veus emergents literàries del territori.

Serà el 29è any que se celebra el Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i l’12è del Premi Nit de Poesia al carrer. Enguany, l’organització ha ampliat el termini convocant les bases dos mesos abans, per tal de tenir més temps d’avaluar els treballs. Uns treballs que seran enviats per correu electrònic de forma anònima.

Joan Callau és el coordinador dels Premis Literaris:

El límit per entregar els treballs és l’1 de març. El lliurament dels premis es farà el 12 de juny, durant la Nit de Poesia al carrer. Els treballs guanyadors rebran un premi de 1.500 euros cadascun (dotació econòmica sotmesa a la legislació tributària vigent) i seran publicats per l’editorial Pagès Editors.

Les bases del Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar es poden consultar a l’enllaç ja.cat/NP2021_N i les del Premi Nit de Poesia al carrer a ja.cat/NP2021_P. També al twitter de @CalaCultura o al web www.escriptors.cat.

Comparteix