L’independentisme es mobilitza contra les detencions

Comparteix

Una vintena de persones es van concentrar davant de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar per protestar contra la nova onada de detencions per part de la Guàrdia Civil en l’anomenada Operació Volhov.

L’independentisme es va mobilitzar aquest dimecres al vespre arreu del país per protestar contra la nova onada de detencions per part de la Guàrdia Civil en l’anomenada Operació Volhov.  El cos policial espanyol ha detingut 21 persones en una investigació per un presumpte desviament de fons públics per sufragar les despeses de Carles Puigdemont a Bèlgica.

A l’Ametlla de Mar, una vintena de persones es van concentrar davant de l’Ajuntament per protestar contra aquesta detenció. Durant la concentració, l’alcalde Jordi Gaseni va llegir un manifest en el qual va reclamar “una resposta unitària independentista”, també “fermesa per seguir endavant cap a la independència” i va exigir l’alliberament dels detinguts.

Els convocants van assenyalar que les detencions d’aquest dimecres segueixen “la mateixa dinàmica” que les del 20 de setembre de 2017, quan la Guàrdia Civil va entrar a la Conselleria d’Economia i Hisenda amb una ordre judicial i que “les clavegueres de l’Estat, estan abocades a la persecució de l’independentisme”.

La concentració es va fer mantenint la distància de seguretat entre les persones i seguint la resta de mesures preventives.

Comparteix