Graëllsia fa diverses accions de recollida de deixalles a l’EIN Cap Santes Creus

Comparteix

Les accions s’emmarquen dins el projecte d’apadrinament de Libera.

L’entitat mediambiental Graëllsia ha realitzat en les últimes setmanes, tres accions de sensibilització i educació ambiental amb alumnes de l’Escola Sant Jordi, l’Institut Candelera i també del Centre de Menors No Tutelats. Unes accions emmarcades dins el projecte d’apadrinament de Libera.

El grup d’estudis i comunicació ambiental Graëllsia continua treballant amb el projecte Libera, concedit per SEO/BirdLife i Ecoembes el passat novembre, que té la intenció de conservar i divulgar aquest Espai d’Interès Natural. Durant les últimes setmanes s’han fet jornades educatives concretament a la platja de la punta de l’Àlia, a la de Santes Creus, i a la zona de Port Olivet.

A banda d’aquestes activitats, les voluntàries de Graëllsia també han estat realitzant mostrejos submarins amb immersions d’entre 5 i 25 metres de fondària per analitzar les deixalles submarines i afortunadament, no n’han trobat.

Recordem que l’entitat té un acord de custòdia de ll’EIN Cap Santes Creus amb l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix