L’Ajuntament aplica noves mesures per frenar els contagis

Comparteix

Entre les mesures hi ha el tancament de parcs i zones d’esbarjo i l’habilitació del teletreball del personal públic.

Davant de la situació excepcional generada per l’alt risc de contagi de la Covid-19 al municipi i a banda de les mesures ja aplicades des de la Generalitat, l’Ajuntament ha fet públic tot un seguit de mesures que afectaran el municipi i que s’allargaran fins que la situació epidemiològica millori.

Per una banda, s’ha ordenat el tancament de parcs i zones d’esbarjo freqüentats pels ciutadans i on hi tenen lloc aglomeracions incontrolables. Concretament, el parc del Bon Repòs, la plaça Catalunya, parc del Pinar de la Llar d’Infants, la zona lúdica Bambalina de Les Tres Cales, zona lúdica de Calafat, zona lúdica de Ribes Altes II i zones de pícnic com lade l’Estany Tort i la de Sant Jordi.

Una altra de les mesures és l’ampliació del servei de neteja exhaustiu als carrers i també a espais concorreguts com la Confraria de Pescadors, la Residència d’Avis o zones comercials.

També s’ha decidit que el personal de l’Ajuntament faci teletreball, sempre que la seva tasca ho permeti i s’ha demanat als ciutadans fer les consultes i les tramitacions municipals telemàticament per evitar acumulacions de gent dins les oficines municipals.

Actualment, el municipi té una quinzena de casos positius actius.

Comparteix