Una exposició participativa farà reflexionar sobre la convivència al municipi

Comparteix

L’exposició tindrà lloc el pròxim dilluns al Mercat Municipal de l’Ametlla de Mar, a partir de les 10 h del matí.

“Millorem la convivència. Mos coneixem a l’Ametlla de Mar?” és l’acció del Consell Comarcal del Baix Ebre per promoure la cohesió social. El pròxim dilluns 26 d’octubre tindrà lloc una exposició participativa a l’Ametlla de Mar que convidarà a reflexionar sobre com vivim la convivència al municipi.

Es tracta de la primera acció participativa del procés comunitari que impulsa el Consell Comarcal del Baix Ebre, per tal de millorar la convivència, la inclusió i la cohesió social a tota la comarca. A l’Ametlla de Mar, l’exposició s’instal·larà concretament el dilluns dia 26 d’octubre a partir de les 10 h del matí al Mercat Municipal.

Jani Brull és la regidora d’Educació

L’exposició estarà oberta a tothom qui vulgui apropar-se a compartir les seves impressions i opinions sobre la convivència, amb l’objectiu de generar un coneixement sobre l’estat de la convivència i la cohesió social als municipis del Baix Ebre.

Comparteix