El Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar va assolir dos podis a l’Open territorial de Grups xou

Comparteix

Ara fa dos caps de setmana i abans que s’ajornés qualsevol competició esportiva no professional a causa de les noves restriccions per la Covid-19, el Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar va assolir dos podis a l’Open Territorial de Tarragona per a Grups Xou que es va disputar al Pla de Santa Maria amb la participació de més de 200 patinadors i patinadores.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va assolir la tercera posició en la categoria B-2 amb el grup On estic? Per a edats compreses entre els 9 i els 13 anys, i una 4a posició a la categoria B-1 amb el grup Juguem? Per a edats a partir de 10 anys. Nerea Bertomeu monitora del Club de Patinatge de l’Ametlla de Mar, es mostra molt satisfeta pels resultats, donades les moltes dificultats trobades per assajarà, inclòs el confinament d’una patinadora, “…”.

Dinou grups van competir en les categories B-1, B-2, Màster, Quartets, Grups petits, Grups junior, artístic i Solo Dance.

Comparteix