Les noves mesures restrictives en l’esport eviten el pas a la fase de represa de l’activitat esportiva

Comparteix

Torna l’aforament del 50 % i la cita prèvia al CEM La Cala i queden suspeses durant 15 dies les competicions esportives.

Després d’anunciar a primers d’aquesta setmana que el CEM La Cala feia un nou pas endavant amb l’ànim d’adaptar-se al que se’n diu fase de represa de l’activitat esportiva, des d’aquest divendres s’ha hagut de tornar a fer un pas enrere. Les noves restriccions adoptades pel Govern de la Generalitat, deixaran sense efecte la major part de novetats.

Des d’aquest divendres i segons les noves restriccions aprovades pel Govern de Catalunya, els gimnasos i equipaments esportius hauran de tornar a treballar amb cita prèvia i un aforament del 50%. Això vol dir que els aixecaments d’horaris i aforaments anunciats a les instal·lacions del CEM la Cala a primers de setmana es quedaran pràcticament en no res.

Així, les úniques mesures anunciades que restaran en vigor, seran que el CEM no tancarà al migdia i que la sala de fitness tampoc ho farà entre les 17.00 h i les 18.30 h. Això sí, a la sala fitness es tornarà a l’aforament de 22 persones en lloc de les 24 anunciades.

Tampoc s’aplicarà l’aforament de les sales de classes dirigides on es preveia l’ampliació d’una a tres places. Per tant, queden limitats tots els aforaments al 50% siguin sales, piscines o vestidors, els quals també estava previst d’ampliar la seva utilització, restriccions extrapolables també al Poliesportiu.

«És una mala notícia per a nosaltres, ja que semblava que començàvem a recuperar aquella normalitat que tant trobàvem a faltar aquests darrers mesos, però entenem que és per un bé comú i tornarem a adaptar les instal·lacions als aforaments que ens diuen» apunta el regidor d’Esports, Jordi Llaó.

També queden suspeses 15 dies les competicions esportives d’àmbit català de tota mena, siguin federades, escolars o privades. En aquest sentit, queden afectats els partits dels pròxims quinze dies del 1r equip de la Cala i per tant, no es jugaran els partits previstos amb l’Olímpic Mora d’Ebre a casa i el següent al camp de l’Alcanar. Tampoc es jugarà el partit amistós que el Juvenil de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar havia de disputar aquest dissabte contra U.D. La Cava.

Les restriccions no afectaran cap altre equip local de futbol, donat que cap d’ells té previst iniciar la competició fins al primer o segon cap de setmana de novembre. En aquest sentit, inicialment, des de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar s’havia decidit que aquest any i a causa dels perills que entranya la pandèmia, cap dels seus equips entraria en competició. Segons Jordi Llaó, «finalment i després de parlar-ho amb els pares, s’ha reconduït aquest posicionament i sí que es competirà en la majoria de categories, sempre que les restriccions ho permetin».

De fet, tot i que s’han aturat les competicions, no ha estat així amb els entrenaments, els quals, se segueixen desenvolupant cada tarda al Camp Municipal d’Esports de La Cala, evidentment, aplicant totes les mesures de control i de seguretat pels esportistes.

Escolta l’entrevista amb el regidor d’Esports, Jordi Llaó:

Comparteix