El juvenil afronta la pretemporada amb la incertesa de saber si començarà la lliga

Comparteix

L’equip de futbol juvenil de la SCER de l’Ametlla de Mar afronta la segona setmana de pretemporada després que la incertesa de la situació per la pandèmia endarrerís el seu inici previst per a primers d’agost. Així i tot el Juvenil calero encara està pendent de la publicació del calendari dels grups ebrencs.

Vint-i-quatre jugadors d’edats compreses entre els 16 i els 18 anys van començar el passat 15 de setembre la pretemporada de l’equip juvenil de futbol de la Cala. A diferència del que ja s’ha anunciat amb la resta dels equips de futbol base, de responsabilitat municipal, el juvenil del club, si té previst afrontar la competició en cas que aquesta s’iniciï a primers de novembre.

La incertesa del moment i el fet que els calendaris dels dos grups ebrencs de la 1a divisió juvenil encara no estigui publicat a la web de la Federació Catalana de Futbol encara afegeixen més provisionalitat al futur més proper.

L’entrenador del juvenil de la Cala, Juanjo Balfegó, remarca que «és un xou el de la Federació, un desastre sumat al qual li has de sumar al Covid-19».


Aquest any el cos tècnic format per Juanjo Balfegó i Xavi Faiges s’ha ampliat amb la incorporació de Sergi Consarnau. El dimecres l’equip juvenil afrontarà un partit de preparació davant de l’equip filial de 4a Catalana.

Escolta l’entrevista sencera amb l’entrenador del juvenil de la Cala, Juanjo Balfegó:

Comparteix