L’Ajuntament treballa per incloure les extraescolars en la coordinació de referència amb el CAP

Comparteix

Des del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar s’ha destinat una persona de referència dedicada exclusivament als centres educatius de l’Ametlla de Mar.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar està treballant amb els centres educatius i el Departament de Salut per incloure en la coordinació de referència Covid-19, totes aquelles activitats extraescolars que es desenvolupin al municipi, en cas que s’hi produeixi algun tipus d’afectació per la pandèmia.

Així ho ha explicat l’alcalde Jordi Gaseni, que ha destacat la gran feina que s’està fent en aquest sentit per acotar al màxim les possibilitats de contagi i sobretot, una ràpida resposta, en cas de necessitat.

Gaseni ha recordat que des del Centre d’Atenció Primària de l’Ametlla de Mar, s’ha destinat una persona de referència dedicada exclusivament als centres educatius de l’Ametlla de Mar, que té també el suport d’una infermera.

Aquest referent Covid del CAP, també té una persona responsable dels protocols Covid a cadascun dels centres educatius i un número de telèfon de contacte per delimitar al màxim les gestions, tant de prevenció com d’actuació en cas de produir-se algun positiu.

Comparteix